سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷

رئیس سازمان صداوسیما:

در «رسانه ملی» از این «ملت» الگو گرفته‌ایم و خدمتگزار همین »مردم» هستیم

پیمان جبلی

سینماپرس: روز دوشنبه ۳۰ تیرماه جمعی از بزرگان و سران عشایر بزرگ عرب‌ خوزستان از ساختمان شیشه‌ای بازدید کردند. در این مراسم که به دو زبان فارسی و عربی برگزار شد، سران عشایر از استمرار بیعت خود با آرمان‌های انقلاب و امام و رهبری گفتند.

به گزارش سینماپرس، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در جمع بزرگان عشایر عرب‌ خوزستان، ضمن عرض خیرمقدم به حاضران از استان زرخیز خوزستان به‌ویژه اقوام عرب‌ که دژ مستحکم کشورمان هستند، گفت: این عزیزان که در تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس حماسه آفریده‌ و ایستادگی کرده اند و هرگز در مقابل دشمن سرخم نکرده اند، مصداق همان جمله امام (ره) هستند که گفتند «عشایر ذخایر انقلابند» چنانچه همیشه مایه افتخار و غرور ما بوده‌اند.

جبلی ساختمان شیشه‌ای را سند مقاومت ملت و همچنین شجاعت و ایثار رسانه ملی دانست و گفت: شیر زنان و غیور مردان رسانه ملی فرزندان همین مردم هستند؛ مردمی که در دوران دفاع مقدس همیشه حماسه آفریده‌اند و شجاعانه از همه چیز خود برای کشور و آب و خاک و دین و میهن گذشتند. مردمی که هر گاه کشور در معرض تهدید و بحران بوده ، تمام اختلافات و نگاه‌های مختلف را کنار گذاشته و همگی برای دفاع از کشور یکپارچه شده‌اند.

رئیس رسانه ملی ادامه داد: ما هم در رسانه ملی از این ملت الگو گرفته‌ایم و خدمتگزار همین مردم هستیم.

وی افزود: ساختمان شیشه ای کاملا سوخته و نمای زیبایی شیشه ای آن از بین رفته اما ستون‌های دود گرفته و ترکش خورده اش همچنان استوار مانده‌اند، چون نخل‌های سر بریده خوزستان در دفاع مقدس که نماد ایستادگی، مقاومت و سربلندی خوزستان شدند. ایستادگی این ساختمان با وجود بمب‌ها و موشک‌های اصابت کرده به آن، کنایه‌ای از ایستادگی مردم ماست که زجر و درد کشیدند و شهید دادند، اما مقاومت کردند و سرفراز ایستادند و یک قدم پا پس نکشیده‌اند.

جبلی ادامه داد: وظیفه خود می‌دانم از هم‌وطنان خوزستانی که برای ما الگو و یادآور مقاومت هستند و خاک دیارشان معطر به خون شهداست، تشکر کنم. عشایر عرب عزیز ما در زمان جنگ سد حصینی در مقابل تجاوز دشمن بوده و هستند و هر زمان که دشمن خیال جسارت به خاک و وطن ما به سرش بزند مردم به‌خصوص مرزبانان و عشایر عرب‌ و غیر عرب، پاسدار و حامی این آب‌وخاک هستند. به خوزستان عزیز که جزئی از جان، افتخار، تاریخ و خاک ماست، افتخار می‌کنیم.

سید حمد حسینی، سید محمد آلبوشوکه، سید جبار موسوی، سید غلامرضا موسوی نژاد، سید محمدرضا موسوی نژاد، سید فرج منصوری جواد سعیداوی، جواد سعیدی پور، کریم خلف زاده، فنیان مجدمی، مصطفی کعب عمیر و سمیر باوی حاضران در این بازدید بودند.

در خلال این بازدید، بیانیه عشایر و نخبگان عرب خوزستان نیز توسط شیخ جواد سعیدی (شیخ قبیله بنی طرف) قرائت شد.

*موشک صدای حقیقت را خاموش نمی‌کند*

پس‌ازآن سمیر باوی، شیخ قبیله باوی گفت: این ساختمان صدای حقیقت بود و دشمن نمی‌توانست آن را تحمل کند و مطمئناً از این صدای حقیقت بسیار اذیت شدند که خواستند با این موشک‌ها صدای حقیقت را خاموش کنند. شیرزنی روبه‌روی آن‌ها، این تصویر را جهانی کرد که صدای حقیقت خاموش نخواهد شد.

وی ادامه داد: همه مردم به خانم امامی افتخار می‌کنند که با صلابت و قدرت ایستاد. آقای نتانیاهو که شعار زن، زندگی، آزادی می‌دادی، این زن ایرانی در وسط میدان مرگ و زندگی، این گونه است و او بود که شعار پوشالی شما را از بین برد. زنی که آزاد صحبت کرد بااینکه می‌دانست هر آن ممکن است جانش را از دست بدهد.

شیخ قبیه باوی اظهار کرد: عزیزان این ساختمان ساخته می‌شود، اما هرکدام از ما مسئولیم که به جهان توضیح بدهیم و تبیین کنیم که این ۱۲ روز چه بر ما گذشت، خصوصاً با زبان هنر و رسانه. به نام تمام اقوام و مردم خوزستان و به نمایندگی از آن‌ها دست همه عزیزانی که در این ساختمان زحمت کشیدند، ایستادند، خون دادن و زخمی شدند را می‌فشارم و خصوصاً برای شهدا طلب محشور شدن با انبیا را دارم.

*صداوسیما مانند یک سرباز خط مقدم عمل کرد*

سیدفرج موسوی نیز درباره بازدید خود از ساختمان شیشه‌ای گفت: من شاعر اهل‌بیت (ع) و انقلاب و شاعر صداوسیمای خوزستان و اهل شهرستان شوش دانیال و جانباز جنگ تحمیلی هستم. ساختمان شیشه‌ای ما را یاد جنگ هشت‌ساله ایران و عراق و دوران دفاع مقدس انداخت، چون در مناطق ما و تمام شهرهای خوزستان همه‌چیز این طور بود، اما یک نکته مهم هست و آن اینکه پس‌ازاین جنگ اتحادی بین مردم شکل گرفت که یادمان آمد وقتی امام خمینی می‌گفت جنگ نعمت است داستان چه بود؛ حاصل این جنگ ۱۲ روزه هم نعمت بود، به شکلی که اختلافات قبلی در این مدت از بین رفت.

وی در مورد عملکرد صداوسیما در دوران جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: آن روزها صداوسیما مانند یک سرباز در خط مقدم جنگ بود و خانم امامی امروز حتی در بغداد و بصره شناخته شده و آنان می‌گویند او الگویی برای تمام زنان شیعه و مسلمان است؛ زنی که در زمان بمباران می‌نشیند خبر می‌گوید و با صدای الله‌اکبر می‌ماند.

*صداوسیما چشم و گوش ما مردم است*

سید محمد آلبوشوکه درباره تجربه خود از حضور در ساختمان شیشه‌ای گفت: من از استان خوزستان شهرستان شادگان آمده‌ام و شغلم آزاد است. ما امروز از نزدیک جنایت رژیم صهیونیستی را مشاهده کردیم و اینجاییم که بگوییم از آنان متنفریم و سر بیعت قبلی با رهبر و وطن هستیم.

وی ادامه داد: فکر نمی‌کردیم ساختمان شیشه‌ای این شکلی شده باشد، اما آن را دوباره می‌سازیم و این برای ملت ایران چیزی نیست. این دشمنان چند سال است که با مردم ایران درگیرند، اما کاری از دستشان برنمی‌آید. صداوسیما چشم و گوش و زبان ما مردم ایران است و آرزوی توفیق برای همه‌شان دارم.

*با حقارتشان می‌خواستند صدای ما را قطع کنند*

حاج مصطفی کعب عمیر هم در مورد خرابی‌های ساختمان شیشه‌ای گفت: چهار برادرم در جنگ ایران و عراق بودند و امروز همه سرباز حضرت آقا هستیم. قبلاً در تلویزیون دیده بودیم ساختمان شیشه‌ای مورد اصابت قرار گرفته است، اما نمی‌دانستیم که با این حقارتشان، می‌خواستند صدای ما را قطع کنند. آن‌ها می‌خواهند با ملتی که تاریخ و عمری هزاران‌ساله دارد، بجنگند. آن‌ها علم و ابزار دارند و ما ایمان، رهبری شجاع و مردمی غیور.

وی افزود: به اسرائیل هشدار می‌دهیم که مواظب رفتارش باشد چون دفعه بعدی کار این‌گونه نخواهد بود و ضربه‌های مهلکت‌تری خواهند خورد.

*کار صداوسیما در جنگ ۱۲ روزه عالی بود*

کریم خلف‌زاده از اهواز هم گفت: من تحصیل کرده و مدرس دانشگاهم و علوم سیاسی تدریس می‌کنم و در کنار عشایر هستم. فکر نمی‌کردم خرابی ساختمان شیشه‌ای این‌قدر بزرگ و وسیع باشد. کار بسیار جاهلانه، احمقانه و بزدلانه‌ای بود که ساختمانی که کارمندان در آن کار فرهنگی می‌کنند را بمباران کنند، چراکه اینجا نه جبهه است و نه اسلحه‌خانه و نه انبار مهمات. اینجا مرکزی فرهنگی بود و مگر چه می‌گفت که این کار را کردند؟

وی در مورد اقدام صداوسیما در جنگ ۱۲ روزه گفت: کارشان بسیار عالی بود و به جهانیان نشان داد که رژیم صهیونیستی تا چه اندازه بزدل است که مکانی فرهنگی را بمباران و تخریب می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.