پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۶

در قالب مستند «سعادتمندان»؛

داستان زندگی مرحوم «آیت‌الله العظمی محمد فاضل‌لنکرانی» به تلویزیون می‌آید

مستند «سعادتمندان»

سینماپرس: امیدملکوتی کارگردان سینما و تلویزیون، در تازه‌ترین قسمت مجموعه «سعادتمندان»، داستان زندگی آیت‌الله محمد فاضل لنکرانی مرجع تقلید را روایت می‌کند.

به گزارش سینماپرس، «سعادتمندان» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی امید ملکوتی و نویسندگی گیتی صفرزاده، در این قسمت از مجموعه سعادتمندان که به معرفی و سیره زندگی علمای تراز دینی می‌پردازد، امیر خانزاده و ایرج مخمل‌دوز ایفاگر نقش هستند.

سعید خان‌بخش در این کار مشاور امید ملکوتی بوده و سهیل قاسم‌خانی مدیر تولیدی، دستیاری و انتخاب بازیگر را بر عهده داشته است.

مستند مرحوم آیت‌الله العظمی محمد فاضل‌لنکرانی تازه ترین قسمت تولید شده از مجموعه سعادتمندان است که این قسمت در روز ۲۶ خرداد در سالگرد ارتحال ایشان ساعت ۲۱ روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما خواهد رفت.

تاکنون ۷۰ قسمت از مجموعه سعادتمندان پخش شده و تولیدش همچنان در شبکه قرآن و معارف سیما به تهیه کنندگی وکارگردانی امید ملکوتی ادامه دارد.

علی تهرانی، میثم مافی و سبحان ایروانی مقدم دیگر بازیگران این پروژه هستند.

دیگر عوامل پروژه عبارتند از مدیر تولید: سهیل قاسم‌خانی، مدیر تدارکات: محسن مفتحی، گریم: حجت موسوی و پریسا صوفی و لباس: مونا مقدم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.