به گزارش سینماپرس، در پیام سیدعباس صالحی آمده است: برگزاری منظم و شایسته مناسک حج تمتع سال جاری برای زائران ایرانی، نتیجه برنامهریزی دقیق، تلاش جمعی و همدلی میان بخشهای مختلف اجرایی و فرهنگی سازمان حج و زیارت و کاروانهای جمهوری اسلامی ایران بود؛ تلاشی که در نهایت با اهدای جایزه «لبیّتم» توسط وزارت حج عربستان و در میان بیش از ۸۰ کشور شرکتکننده، بر آن صحه گذاشته شد.
وی همچنین از زحمات حجتالاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده محترم ولیفقیه و سرپرست حجاج ایرانی، علیرضا بیات رئیس محترم سازمان حج و زیارت و تمامی دستاندرکاران این خدمت معنوی قدردانی کرد.
در پایان این پیام آمده است: بیتردید، خدمترسانی بهتر به حجاج ایرانی حاصل انسجام مدیریتی، هم افزایی تمامی سازمانها و مراکز مرتبط، روحیه جهادی و اهتمام به کرامت زائران بیتالله الحرام است و میتواند الگویی ارزشمند در ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی باشد.
سهشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
وزیر ارشاد:
خدمترسانی بهتر به «حجاج ایرانی» حاصل انسجام مدیریتی، هم افزایی تمامی سازمانها و مراکز مرتبط، روحیه جهادی و اهتمام به «کرامت زائران بیتالله الحرام» است

سینماپرس: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی موفقیت سازمان حج و زیارت در موسم حج سال ۱۴۰۴ را تبریک گفت و آن را نتیجه برنامهریزی دقیق، تلاش جمعی و همدلی میان بخشهای مختلف اجرایی و فرهنگی این سازمان دانست.
ارسال نظر