چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹

رئیس مجلس شورای اسلامی:

نتوانستیم کار قابل قبولی در حوزه کتاب و «کتابخوانی» انجام دهیم/ باید به جایگاه «کتاب» و کتابخوانی در «سبد خانواده» توجه کنیم

محمدباقر قالیباف

سینماپرس: رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکی از رسالت‌های مهم هر حکومتی به ویژه در حکومت اسلامی توجه به تولید فکر و اندیشه‌ورزی است.

به گزارش سینماپرس، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح ۱۷ اردیبهشت در جریان بازدید از غرفه‌های سی و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شاخص اصلی و پایه و اساس رشد در کشور موضوع فرهنگی است. کتاب و کتابخوانی موضوع بسیار مهمی است.

وی ادامه داد: موضوع تربیت و فرهنگ بدون شک یک ارتباط بسیار مستقیم و عمیقی با کتاب و کتابخوانی دارد. امروز اولویت اول ما که همیشه بر آن تاکید شده بحث اقتصاد و مسائل اقتصادی است که درست هم هست و باید در این مسیر حرکت کنیم، ولی همه ما می‌دانیم که به هر حال شاخص اصلی و پایه و اساس در رشد در کشور موضوع فرهنگی است.

قالیباف تاکید کرد: یکی از رسالت‌های مهم هر حکومتی به ویژه در حکومت اسلامی توجه به تولید فکر و اندیشه‌ورزی است. بدون شک برگزاری هر ساله نمایشگاه کتاب می‌تواند اثرات عمیقی در حوزه تربیتی جامعه داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید به جایگاه کتاب و کتابخوانی در سبد خانواده توجه کنیم. نتوانستیم کار قابل قبولی در حوزه کتاب و کتابخوانی انجام دهیم. همین الان با دوستان حوزه کتاب و کتابخوانی در حوزه الکترونیک صحبت می‌کردم. ما واقعاً نتوانستیم در حوزه حقوق ناشر، حقوق مولف، حقوقی که برای خواننده کتاب و مصرف کننده هست و موضوع ارز و نوسانات و بحث‌های اقتصادی و هزینه‌های کاغذ که از چالش‌های جدی هست گام های جدی برداریم.

وی تاکید کرد: به طور قطع باور من این است همینطور که واقعاً اقلام اساسی و ضروری مردم در حوزه مسائل معیشتی در اولویت هست باید در حوزه موضوع کتاب و کتابخوانی به سبد خانواده توجه کنیم و آن را پیش ببریم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.