دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۷

واکنش «وزیر ارشاد» به سخنان «معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری»؛

شکل گرفتن «سلبریتی» پروسه‌ای است که باید در یک فرآیند متداول و طبیعی اتفاق بیفتد/خیلی نقش مهندسی و مدیریت در اینجا کار را جلو نمی‌برد!

انسیه خزعلی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم حوا

سینماپرس: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که سلبریتی‌سازی در حوزه‌های مختلف فرهنگی یک کار پروژه‌ای نیست، گفت: دوستانی که در این بحث ها ورود می‌کنند تصور می‌کنند سلبریتی با برنامه های دستوری به وجود می آید درحالیکه پروسه‌ای است که باید در یک فرآیند طبیعی شکل بگیرد.

به گزارش سینماپرس، محمدمهدی اسماعیلی در گفت و گو با ایرنا در پاسخ به این سوال که با توجه به ظرفیتی که در حوزه فرهنگی خصوصا فعالان قرآنی در کشور وجود دارد و نیز اظهاراتی که در خصوص طلبه‌های خانم در حوزه ورود به سینما شده است جا دارد که قشری به نام سلبریتی‌های فرهنگی در کنار کار سینما داشته باشیم و این که وزارت فرهنگ آیا به فکر این قضیه هم است یا خیر؟ اظهار داشت: این موارد، پروژه نیست. دوستانی که در چنین بحث‌هایی اظهارنظر می‌کنند تصور دارند که کار پروژه‌ای است.

مردم و هنرمندان غالبا در فضاهای ویژه‌ای به نقطه‌ای می‌رسند که به چهره‌های خاص تبدیل می‌شوند

وی افزود: شکل گرفتن سلبریتی پروسه‌ای است که باید در یک فرآیند متداول و طبیعی اتفاق بیفتد. خیلی نقش مهندسی و مدیریت در اینجا کار را جلو نمی‌برد. بلکه فضای عمومی است که شکل می‌گیرد و مردم و هنرمندان غالبا در فضاهای ویژه‌ای به نقطه‌ای می‌رسند که به چهره‌های خاص تبدیل می‌شوند.

اسماعیلی گفت: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بنای ما این است که همه عناصر فرهنگی شناخته شده و ناشناخته فرصت کنشگری داشته باشند. این که کدام چهره در منظر عمومی بیشتر مورد اقبال قرار می‌گیرد به ذائقه مخاطب و نقش‌آفرینی خود این بازیگران، کنشگران و چهره‌ها برمی‌گردد.

وی تصریح کرد: شرایط عمومی جامعه این را تعیین می‌کند و دستوری نیست و توقعی هم نیست دستگاه‌های دولتی بخواهند چنین کاری کنند.

با این ادبیات در این حوزه موافق نیستم

وزیر فرهنگ تاکید کرد: باید تلاش کنیم همه چهره‌ها در حوزه‌های مختلف اجتماعی کنش‌های متناسب با اقتضائات زیست بوم ایرانی - اسلامی داشته باشند و این وظیفه ماست. اما چهره‌سازی مهندسی نیست و خیلی با این ادبیات در این حوزه موافق نیستم.

اسماعیلی همچنین درباره بنیاد بین‌المللی کوثر اظهار داشت: بنیاد بین‌المللی کوثر از ابتکارات معاونت قرآن بود که ویژه بانوان فعال است. من گفتم تلاش شود این کار خارج از سیستم و حوزه دولتی اتفاق بیفتد.

وی افزود: به همین دلیل، اکنون در دور نخست آن خواهران و خانم‌های فعال جمع شدند و کار را شروع کردند. این کار نیاز به حمایت بیشتری دارد تا انشالله بهتر جلو برود. کار بسیار خوب و خلاقانه ای است که در حوزه فعالیت‌های بانوان باید به مقصد برسد.

هدیه‌های خوبی برای اهالی فرهنگ، هنر و رسانه داریم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین درباره برنامه های جدید برای اهالی فرهنگ، هنر و رسانه گفت: ما هدیه زیاد می‌دهیم. برنامه های خیلی خوبی برای فرهنگ و رسانه پیشنهاد دادیم که ان شاءالله خبرهای خوبی برای اهالی این حوزه ها خواهد بود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.