دوشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۵

در روز ششم جشنواره فیلم کودک چه گذشت؟

از بازدید رئیس سازمان سینمایی تا دست پر فیلم های ارزشی در اختتامیه جلوه گاه امید/ کاتالوگ جشنواره چطور توزیع شد؟

مراسم اختتامیه «جلوه گاه امید»

سینماپرس: ششمین روز از برگزاری سی و دومین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان باحواشی و اتفاقاتی همراه بود؛ حسین انتظامی در این روز به اصفهان سفر کرد و ضمن شرکت در مراسم اختتامیه بخش جلوه گاه امید از بخش های مختلف جشنواره نیز بازدید به عمل آورد از سوی دیگر در اتفاقی قابل تحسین در بخش جلوه گاه امید تنها فیلم های ارزشی مورد توجه قرار گرفتند به نحوی که آثاری همچون: «منطقه پرواز ممنوع» و «۲۳ نفر» چند جایزه از جشنواره دریافت کردند اما دست فیلم های غرب زده که برخی آن ها را ضدکودک خطاب کردند از جایزه خالی ماند!

به گزارش سینماپرس حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی در حاشیه این رویداد سینمایی عصر یکشنبه سوم شهریور در برنامه پیاده‌روی که از خیابان چهار باغ تا پردیس سینمایی ساحل داشت، از برنامه‌ها و غرفه‌های فرهنگی خیابان چهارباغ و پردیس سینمایی ساحل بازدید کرد. در این بازدید علیرضا تابش، دبیر جشنواره، مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی، حبیب ایل بیگی، مشاور دبیر جشنواره، عزت الله علیزاده مدیر پشتیبانی فنی نمایش، محسن دلیلی، مدیر روابط عمومی جشنواره و جمعی از دست اندرکاران جشنواره حضور داشتند.

برنامه‌های جنبی جشنواره از جمله دیدار دست اندر کاران با کودکان متبلا به سرطان، پوشش تلویزیونی جشنواره در برنامه‌های کودک، استقبال مردم از نمایش فیلم‌های خاطره انگیز و کلاسیک مرمت شده به طور ویژه در پردیس هنر و … از موضوعاتی بودند که در این بازدید به سمع و نظر رییس سازمان سینمایی رسید. در جریان این بازدید، انتظامی به پردیس سینمایی ساحل، کاخ اهالی رسانه و هنرمندان جشنواره هم سر زد و در این حضور از کیفیت حضور مردم در سالن‌های نمایش، نحوه فروش بلیت، برگزاری نشست‌های رسانه‌ای فیلم‌ها و کارگاه‌های تخصصی، تعداد اهالی رسانه حاضر در جشنواره سی و دوم و همچنین همکاری و مشارکت خبرنگاران نوجوانان با ستاد خبری جشنواره امسال آگاه شد.

اما استقبال کودکان اصفهانی از برنامه های حاشیه ای جشنواره همچنان در این روز هم ادامه داشت و سر «خاله شادونه» و «مل مل» حسابی شلوغ بود. به تعبیری می توان گفت حاشیه در جشنواره سی و دوم پررنگ تر از متن بود و خانواده ها و کودکان بیش از رفتن به سالن سینما ترجیح می دادند در برنامه های جانبی حضور داشته باشند.

از سوی دیگر در این روز برگزیدگان بخش جلوه گاه امید سی و دومین جشنواره فیلم کودک طی مراسمی با حضور مسئولان استان اصفهان و دست اندرکاران جشنواره معرفی شدند؛ نکته قابل تأمل دست پر ۲ فیلم ارزشی «منطقه پرواز ممنوع» و «۲۳ نفر» و دست خالی فیلم های غرب زده و لاکچری بود، مسأله ای قابل تأمل که انتظار می رود در اختتامیه جشنواره نیز شاهد آن باشیم. لازم به توضیح است این ۲ فیلم ارزشمند ۵ جایزه مهم این بخش را از آن خود کردند.

بر اساس شنیده ها گویا کاتالوگ این دوره از جشنواره هم به صورت مخفی تنها در اختیار برخی افراد قرار گرفته است و مسئولان جشنواره به دلیلی نامعلوم از عرضه کاتالوگ به تمامی مهمانان به ویژه اصحاب رسانه و منتقدان حاضر در این رویداد امتناع کرده اند! اتفاقی که موجب بهت و ناباوری است و انتظار می رود برای عرضه کاتالوگ که جز ارزش معنوی، ارزش دیگری ندارد، چنین بی عدالتی صورت نگیرد.

علاوه بر این در این روز مجموعه فیلم‌ها کوتاه گرجستانی با حضور گریگول چیکوگیتزه مدیر موسسه «پایونر فیلم» اکران شدند.  مدیر موسسه فیلم‌سازی «پایونر فیلم» ضمن ابراز خوشحالی از حضورش در شهر اصفهان، گفت: ما توسط استودیو «پایونر فیلم» به این‌جا آمدیم. باید بگویم که اسم این موسسه از یک عبارت فرانسوی برگرفته شده که به معنای طلایه‌دار است.

وی در ادامه اظهار داشت: بچه‌ها در این موسسه اصول مربوط به سینما مانند فیلم‌سازی، انیمیشن و فیلم‌نامه‌نویسی را یاد می‌گیرند و برای آموختن فوت و فن این هنر مشتاق هستند و تمایل زیادی به یادگیری جزئیات نشان می‌دهند. من یک بار به بچه‌ها گفتم که فیلمی درباره محبت بسازند. یکی از بچه‌ها این ایده را مطرح کرد که فیلمی درباره چارلی چاپلین بسازد در حالی که روی قطعه یخی ایستاده است که در ادامه فیلم، این یخ به خاطر گرمای محبت چاپلین آب می‌شود. موسسه ما هر سال جشنواره‌ای شبیه به بخش «المپیاد فیلم‌سازی» جشنواره بین‌المللی کودکان و نوجوانان برگزار می‌کند و ما در این‌جا چند اثر برگزیده‌ آن جشنواره را به شما نشان می‌دهیم.

چیکوگیتزه در پایان با برگزار کردن مسابقه‌ای کودکان و نوجوانان را به مشارکت دعوت کرد، وی گفت: به هرکس که بتواند دو اسم فامیلی گرجی را بگوید جایزه‌ای اهدا می‌کنم و اهدای جایزه به برندگان نیز پایان‌بخش این مراسم بود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.