سینمای اجتماعی

کل اخبار:61

  • بنیاد سینمایی فارابی - کارگروه سینمای اجتماعی ۱۳۹۷-۰۲-۲۵ ۱۴:۳۷

    گزارش عملکرد «شورای تخصصی سینمای اجتماعی» فارابی اعلام شد

    سینماپرس: بنیاد سینمایی فارابی گزارش عملکرد «شورای تخصصی سینمای اجتماعی» را اعلام کرد.

  • بهروز افخمی ۱۳۹۷-۰۱-۲۱ ۱۵:۰۸

    شاگرد آوینی چگونه از توبه خود توبه می کند!

    وقتی بهروز خان از رفقای مجلس ششم خود برائت می جوید

    سینماپرس: بهروز افخمی گفت: سیدمرتضی در ماه­‌های آخر زندگی­‌اش در یک حالی بود که ما نمی‌­توانیم درک کنیم و کسانی که می­‌خواهند همه چیز را به سیاست تحویل بدهند اینها اینگونه ترجمه می­‌کنند که تحت فشارِ نیروهای حزب­‌اللهی بوده.

  • سید مجید امامی ۱۳۹۶-۱۲-۲۵ ۱۳:۱۴

    مصاحبه با دکتر امامی درباره بازنمایی خانواده در سینمای ایران؛

    تفکر مدرن بر شکاف‌ها تاکید می‌کند

    سینماپرس: سینمای ایران در تمام سال‌های عمر خود تلاش داشته است تا رویدادهای اجتماعی و وقایع متن جامعه را ترسیم کند. البته این خواسته بعضا با جهت‌گیری‌های غلط همراه بوده و بجای ترسیم حقیقی از پدیده‌های اجتماعی و تبیین راه حلی برای مشکلات و معضلات، تنها آسیب‌ها را نشان داده و یا حتی با نمایشی از سیاهی و زشتی صرف واقعیت را وارونه کرده است.

  • طهماسب صلح جو ۱۳۹۶-۱۲-۱۹ ۱۰:۳۰

    ساخت فیلم برای پسند جشنواره‌ها مسیر سینمای اجتماعی را تغییر داد

    سینماپرس: طهماسب صلح‌جو گفت: فیلم‌های اجتماعی راه به فستیوال جهانی باز کردند و هدف سازندگان تغییر کرد و نسل دیگری از فیلمسازان شکل گرفت که برایشان نگاه و اندیشه اجتماعی اهمیت نداشت و جشنواره‌های خارجی برای آن‌ها مهم بود.

  • سید جلال‌الدین دری ۱۳۹۶-۱۲-۱۵ ۱۱:۴۸

    برخی فیلم‌های اجتماعی مخاطب را پریشان می‌کند / سلیقه خاصی به مخاطب حقنه می‌شود

    سینماپرس: سید جلال‌الدین دری گفت: اکثر فیلم‌ها خانواده در حال متلاشی شدن را نشان می‌دهند و جوایز متعدد هم دریافت می‌کنند اما در این شهر که پریشانی دیده می‌شود مخاطب بعد از دیدن فیلم پریشان‌تر سالن را ترک می کند.

  • خاطرات درون خانوادگی 2 ۱۳۹۶-۱۲-۱۴ ۱۱:۴۵

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و ششم (۲)

    سینمای اجتماعی یا ژانر نکبت!/ وقتی ناتوانی یا خیانت مدیران در مسیر اضمحلال فرهنگی، حق الناس را ضایع می کند

    سینماپرس: جشنواره سی و ششم پنجمین جشنواره در دوران اعتدال گرایان بود، در حالیکه مدیران فرهنگی اعتدال ترجیح دادند به جای پاسخ گویی هرساله به اعتراضات علما، منتقدان و هنرمندان انقلابی به محتوای مخرب آثار ساختارشکن و مسأله دار، از اساس صورت مسأله را حذف کرده و با کوچک کردن جشنواره، عرضه بخش عمده فیلم های سینمایی را به زمان اکران موکول کنند تا بولتن نویسان نتوانند با انتقاد از محتوای آلوده و چرک آنها روشنگری نموده و اسباب عدم اکران فیلم ها و به تعبیر دبیر جشنواره، ضایع کردن حق الناس را رقم بزنند!

  • جشنواره 36 فجر ۱۳۹۶-۱۲-۰۹ ۱۱:۲۶

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و ششم (۱)

    چگونه عرق سرد مدیران فرهنگی در اتاق های تاریکِ جاده قدیم در می آید/ هیس! مدیران سینمایی فریاد نمی زنند!

    سینماپرس: در این دوره از جشنواره همچنان ژانر نکبت، مهاجرت، غیرت زدایی، تجاوز، خشونت و ... وجود داشت و چند اثر بر ترسیم جامعه به شکلی فروپاشیده و از هم گسیخته اصرار داشتند. اما مهمترین اشکالات سینمای اجتماعی که حتی با وجود ویترین تزئینی و خلوت جشنواره سی و ششم نمی توان آنها را پنهان کرد، نخست اصرار فیلمسازان به بازنمایی واقعیت پنداری های خود و نمایش صرف ناهنجاری ها و دوم فقدان بن مایه های معرفتی و فکری لازم در تنظیم فیلمنامه های آثار بود.

  • سیدمحمد حسینی در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «خانه ای کنار ابرها» ۱۳۹۶-۱۲-۰۷ ۱۴:۱۹

    امام راحل (ره) به کنکاش اجتماعی در آثار توجه داشتند / ربا موضوع سینمای ایران نمی شود

    سینماپرس: سیدمحمد حسینی منتقد و کارشناس سینما گفت: مشخصه‌های اجتماعی کاراکترهای فیلم‌های ما اکثراً افراد مغلوب و بیچاره هستند که زندگی‌شان را از دست دادند وزن‌هایی که نماد درماندگی هستند به نمایش درمی‌آید.

  • سعید مستغاثی ۱۳۹۶-۱۲-۰۶ ۲۰:۱۶

    تصاویر بهم چسبیده فیلم نیست!

    سینماپرس: سعید مستغاثی گفت: تصاویری مثل «عرق سرد»، «بمب یک عاشقانه» یا «مغزهای کوچک زنگ زده» اصلاً فیلم نیستند. به شدت دچار غلط گفتاری، از هم پاشیدگی ساختاری سینمایی و الکن بودن در روایت‌های مختلف در ساختار و روایت هستند.

  • چشم شب روشن ۱۳۹۶-۱۰-۲۲ ۱۰:۰۷

    سینمای اجتماعی اگر فهم و دقت تاریخی نداشته باشد چیزی به جز فغان نیست

    سینماپرس: برنامه «چشم شب روشن» با موضوع سینمای اجتماعی روی آنتن رفت.

  • نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی ایتالیا ایتالیا ۱۳۹۶-۰۸-۱۳ ۰۹:۴۹

    میزگرد بررسی فیلم «ایتالیا ایتالیا»/ بخش پایانی

    کاوه صباغ زاده: اغلب فیلم هایی که طی سال های اخیر در سینما تولید می شوند سیاه و تلخ هستند/ مهدی صباغ زاده: دوره سوپراستارها به سر رسیده است

    سینماپرس: کاوه صباغ زاده کارگردان فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» با بیان اینکه اغلب فیلم هایی که طی سال های اخیر در سینمای ما تولید می شوند سیاه و تلخ هستند و این اصلاً خوب نیست اظهار داشت: من واقعاً هیچ وقت از درام های اجتماعی خوشم نیامده و نمی آید و اصلاً دوست ندارم که در فیلمسازی ام به آن سمت و سو بروم؛ در بهترین حالت ممکن شاید من گاهی اوقات بتوانم بیننده درام های تلخ اجتماعی باشم. اینکه برخی از فیلمسازان جوانی که طی این سال ها به سینما ورود پیدا کرده اند در صدد تقلید و پیروی از سینمای آقای فرهادی بوده اند و خواسته اند ادای ایشان را در فیلمسازی دربیاورند اصلاً نمی پسندم.

  • تهمینه میلانی ۱۳۹۶-۰۷-۱۵ ۱۰:۴۶

    نشست بررسی فیلم «ملی و راه های نرفته اش»/ بخش پایانی

    میلانی: ایده های فیلم هایم را از کسانی می گیریم که اسرار زندگی شان را در اختیارم می گذارند/ منتظری: سوژه فیلم های شما جهانشمول نیست!

    سینماپرس: تهمینه میلانی کارگردانی فیلم سینمایی «ملی و راه های نرفته اش» همزمان با اکران جدیدترین اثر سینمایی خود تصریح کرد: ایده های فیلم هایم را از کسانی می گیریم که داستان ها و اسرار زندگی شان را در اختیارم می گذارند؛ نظریات کارشناسی نشده برخی از مسئولان فرهنگی کشور و احتمالا ًحسادت فیلمسازان ناموفق که مدام در پی یافتن دلیل منفی رشد برخی از فیلمسازان هستند، موجب به وجود آمدن واژه هایی نظیر «سیاه نمایی» شده است در صورتی که پرداختن به این نوع مسائل سیاهی نیست!

  • تهمینه میلانی ۱۳۹۶-۰۷-۱۰ ۱۰:۰۸

    نشست بررسی فیلم «مَلی و راه های نرفته اش»/ بخش نخست

    میلانی: برخی از منتقدان سینما با ژست های روشنفکری، تاریک فکر هستند/ تمام تلاشم را به کار بردم تا در فیلمم یک بحث مهم علمی را دراماتیزه کنم

    سینماپرس: تهمینه میلانی کارگردان سینما که همواره در آثارش به موضوعات مرتبط با مسائل زنان از نگاه خویش پرداخته، همواره با مخالفان و موافقانی روبرو بوده و همین باعث شده تا نام این سینماگر به عنوان فیلمسازی جنجالی در سینمای کشور مطرح شود. «مَلی و راه های نرفته اش» جدیدترین اثر سینمایی این فیلمساز است که مدتیست اکران آن در سینماهای سراسر کشور آغاز شده و موضوع خشونت خانگی را دستمایه خود قرار داده است.

  • «ماه در جنگل»-«تابستان داغ» -«پریناز» ۱۳۹۶-۰۶-۱۲ ۱۳:۱۶

    نگاهی به ۳ فیلم سینمایی در حال اکران؛

    «ماه در جنگل»، «تابستان داغ» و «پریناز» هیچ یک از سطح متوسط فراتر نرفته اند/ سینما به فیلم های خوب و مهم نیازمند است

    سینماپرس: جبار آذین منتقد و مدرس سینما همزمان با اکران ۳ فیلم سینمایی «ماه در جنگل» به کارگردانی سیامک شایقی، «تابستان داغ» به کارگردانی ابراهیم ایرج زاد و «پریناز» به کارگردانی بهرام بهرامیان این آثار را دارای ضعف دانست و گفت: هیچ یک از این فیلم ها از سطح متوسط فراتر نرفته اند و گرچه از نظر مضمون و محتوا با مشکلات فراوان روبرو نیستند ولی دغدغه مندی و گرایشات اجتماعی سازندگان این آثار تنها حرف قابل توجه این ۳ فیلم است و از لحاظ ساختاری و هنری فیلم ها در حد متوسط و یا زیر آن مانده اند.

  • نشست نقد و بررسی فیلم فصل نرگس ۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۰:۱۶

    میزگرد بررسی فیلم «فصل نرگس»/ بخش پایانی

    صرف سرگرم کننده بودن کاذب مردم را به سمت سینمای هجو سوق داده است/ منتقدان و اهالی رسانه کمی منصف تر باشند

    سینماپرس: نگار آذربایجانی کارگردانی فیلم سینمایی «فصل نرگس» همزمان با اکران جدیدترین اثر سینمایی تصریح کرد: امیدوارم منتقدان و اهالی رسانه کمی منصف تر باشند و با دیدگاه های بازتری فیلم ها را مورد بررسی قرار دهند. سینما برای من ارزشمند است و تأکید دارم اگر کسی سینما را برای درآمد و ثروت اندوزی می خواهد بهتر است سالن زیبایی راه اندازی کند!

  • نشست نقد و بررسی فیلم فصل نرگس ۱۳۹۶-۰۵-۲۴ ۱۱:۳۲

    میزگرد بررسی فیلم «فصل نرگس»/ بخش نخست

    صباغ سرشت: در حال حاضر شاهد یک جنگ روانی شدید در سینما هستیم/ آذربایجانی: افراد روشنفکر به دلایل خرافی مانع از اهدای عضو نزدیکان شان می شوند

    سینماپرس: عوامل فیلم سینمایی «فصل نرگس» که با موضوع اهدای عضو مدتی است روی پرده سینماها رفته با تأکید بر اینکه فیلم ما دغدغه زندگی دارد و می تواند منجر به فرهنگ سازی برای اهدای عضو در جامعه شود خواستار توجه بیشتر دستگاه ها و نهادهای مختلف دولتی به این نوع فیلم ها شدند و بر لزوم ساخت آثار مناسبی در این حوزه تأکید کردند و از سوی دیگر با انتقاد از مناسبات اکران فیلم در سینماهای کشور جریان سازی برخی از فیلم ها در رابطه با رکوردزنی های مکررشان را بازی های کثیف و روانی برشمردند و خواستار مداخله جدی دستگاه های ذیربط برای جلوگیری از این جریان شدند.

  • پوران درخشنده ۱۳۹۶-۰۴-۱۲ ۰۵:۲۳

    میزگرد بررسی فیلم «زیر سقف دودی»/ بخش پایانی

    درخشنده: به همه کاراکترهای فیلمم حق می دهم/ مجد: سینما می تواند برای حل کردن مشکلات متعدد در جامعه موثر باشد

    سینماپرس:پوران درخشنده کارگردان فیلم سینمایی «زیر سقف دودی» همزمان با اکران فیلمش تصریح کرد: من به همه کاراکترهای فیلمم حق می دهم. آدم ها باید خودشان را در موقعیت های دیگران بگذارند تا بتوانند طرف مقابل شان را هم محق بدانند. من طرح مسأله می کنم و این مخاطبان فیلم هستند که اگر از شرایط این چنینی در رنج هستند باید دست به اصلاح خود بزنند.

  • پوران درخشنده ۱۳۹۶-۰۴-۰۳ ۰۴:۳۸

    میزگرد بررسی فیلم «زیر سقف دودی»/ بخش نخست

    درخشنده: سینما برای من عبادت است/ مجد: مشاوره فیلمساز با روانشناس و جامعه شناس باعث باورپذیری اثر اجتماعی است

    سینماپرس: پوران درخشنده فیلمساز مطرح سینمای اجتماعی ایران تنها فیلمسازی است که همواره در آثار انسانی اش به موضوعات مرتبط با بهزیستی اهتمام نشان داده و طی سال های اخیر با ساخت فیلم های خود ثابت کرده که دغدغه آدم های فراموش شده در جامعه را دارد و برای ساخت فیلم هایش از بطن زندگی و جامعه موضوعات را استخراج می کند. «زیر سقف دودی» جدیدترین اثر سینمایی این بانوی فیلمساز که مدتی است اکران آن در سینماهای سراسر کشور آغاز شده موضوع بسیار مهم طلاق عاطفی در جامعه را بیان می کند.

  • زیر سقف دودی ۱۳۹۶-۰۳-۲۸ ۰۴:۳۳

    نقد شفاهی فیلم های در حال اکران؛

    «زیر سقف دودی»،سقف کاذب یک زندگی غبارگرفته/ جدیدترین فیلم درخشنده و بیان مشکلاتی که فراگیر نیست

    سینماپرس: جبار آذین منتقد و مدرس سینمای کشور همزمان با اکران فیلم سینمایی «زیر سقف دودی» به کارگردانی پوران درخشنده گفت: مشکلات مطروجه در جدیدترین اثر سینمایی درخشنده در جامعه فراگیر نیست و لذا ماجراهای آن نمی تواند نمایشگر نمونه و یا گوشه ای از جامعه باشد.

  • آمار تفکیکی فروش فیلم ها در سال ۹۵ ۱۳۹۵-۱۲-۲۶ ۱۲:۰۵

    آمار تفکیکی فروش فیلم ها در سال ۹۵

    از رکورد شکنی بی سابقه آثار سینمای اجتماعی تا شکست های پیش بینی نشده!

    سینماپرس: گیشه سینماها در سال جاری با شگفتی های بی شماری همراه بود؛ از فروش نزدیک به ۲۸ میلیارد تومانی ۲ فیلم سینمای اجتماعی تا شکست های پیش بینی نشده برای بسیاری از فیلم های شبه روشنفکرانه، گیشه پسند و... که به شدت برای سازندگان شان دردناک بود. مهمترین نکته اینکه برخی از کارشناسان و صاحب نظران سینما تبلیغات ماهواره ای شبکه های فارسی زبان را دلیل اصلی فروش فیلم ها برشمردند.

  • خاطرات درون خانوادگی فجر سی و پنجم (4) ۱۳۹۵-۱۲-۲۳ ۱۲:۲۳

    خاطرات درون خانوادگی فجر سی و پنجم (۴)

    وقتی داروینیسم اجتماعی سینمای ایران را بلعید!/ چگونه سینمای تدبیر و امید، توسل و توکل را به انزوا می‌برد؟

    سینماپرس: محمد علی سلیمانی/ سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، علاوه بر تمام نقایصش، جلوه ای تابناک از مخدوش سازی سبک زندگی اسلامی و ایرانی بود؛ جشنواره ای که سعی نمود تا به صورتی مدبرانه، ترازهای انقلاب اسلامی را جابجا نماید و تعارضات بنیادین خود با مبانی اسلامی و ایرانی را به نحوی ویژه آشکار سازد و در این میان بار دیگر بر این موضوع تاسف بار تاکید کند که همانا رسالت فیلمساز صرفاً بیان درد است و اشاره به درمان لازم نیست!

  • پوران درخشنده در زیر سقف دودی ۱۳۹۵-۰۹-۲۱ ۱۲:۴۰

    پوران درخشنده:

    تمام دغدغه‌ام «خانواده» است/«زیر سقف دودی»؛ روی میز تدوین برای حضور در فجر

    سینماپرس: کارگردان فیلم سینمایی «زیر سقف دودی» گفت: تمام بحث و دغدغه‌ام خانواده است؛ چراکه معتقدم خانواده رکنی است که به ما قابلیت می‌دهد انسانیت را جلو ببریم.

  • نسخه ای شفابخش از برای سینمای اجتماعی فانی و از هم گسیخته ۱۳۹۵-۰۷-۰۶ ۱۴:۰۴

    نسخه ای شفابخش برای سینمای‌اجتماعی فانی و از هم‌گسیخته/ چگونه نگاه منورالفکر سوری "سینمای‌اجتماعی" را استراتژیک می کند؟

    سینماپرس: فاطمه سادات ناظمی/ «فانی و از هم گسیخته» را سوای نظر از تمامی انگاره های روشنفکرانه و آموزه های سکولاری آن، می توان سمبلی برای حضور فرهنگ مقاومت در عرصه ی سینما محسوب نمود؛ مصداقی روشن از پیوند تخصص و تعهد در عرصه ی فرهنگ و هنر؛ پیوندی که موجب می‌شود تا کارگردان و عوامل سازنده ی اثر، بر عافیت های متداول هنرمندی خود فایق آمده و بر طنزهایی نظیر هنر و تجربه وقعی ننهاده و ضمن تلفیق ژانر سینمای اجتماعی با دغدغه های واقعی جامعه‌ی پیرامونی شان و سر بُلند نمودن از لاک محفلی و گعده های دورهمی هنری خویش، اثری را در قواره‌های سینمای استراتژیک برای جامعه‌ی ناامن و بحرانی سوریه محیا سازند.

  • کیانوش عیاری ۱۳۹۵-۰۶-۲۸ ۱۲:۱۳

    عیاری: فیلم‌هایم تلخ است چون ذاتاً تلخ هستم!

    ایسنا: کیانوش عیاری گفت: شرم می‌دانم روزی را که برای تنویر افکار عمومی فیلم بسازم اما اگر فیلم‌هایم تلخ است برمی‌گردد به اینکه خودم ذاتاً تلخ هستم.

  • حجت اله ایوبی-بازخوانی رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ۱۳۹۵-۰۶-۲۱ ۱۴:۰۰

    به بهانه فرارسیدن روز ملی سینما؛

    عملکرد ایوبی چه میزان با دغدغه های رهبری همخوانی دارد!؟/ بازخوانی رهنمودهای رهبر معظم انقلاب درباره سینما

    سینماپرس: محمدرسول محمدی/ ایوبی امروز باید کارنامه عملکرد خود را در تولیداتی که با حمایت مجموعه تحت مدیریتش بر پرده سینمای کشور نقش بسته ارزیابی کند و ببیند در شرایطی که سیاه نمایی و ابتذال به بهانه سینمای اجتماعی به حدی رسیده که موجب شد رهبر معظم انقلاب عنوان کنند "برخی فیلم‌های جشنواره «فجر» مردم را به سمت مفاسد اجتماعی سوق می‌دهند" و یا در جایی دیگر به ترویج و تجلیل از هنرمندانِ بدون اعتقاد و «ولنگار» انتقاد کنند، آیا می تواند این کارنامه را برای رفع دغدغه ایشان ارایه نماید!

  • برنامه هفت-حیایی ۱۳۹۵-۰۶-۲۰ ۱۳:۰۵

    در برنامه«هفت» مطرح شد؛

    حیایی: بعد از «قلاده های طلا» مرا بایکوت کردند!/ نظر فراستی درباره «لانتوری» و «فروشنده»

    سینماپرس: برنامه سینمایی«هفت» شب گذشته با موضوع سینمای اجتماعی میزبان امین حیایی شد و حیایی از ناگفته‌هایش در سینما گفت. همچنین مسعود فراستی در بخشی دیگر از این برنامه به نقد فیلم «فروشنده» پرداخت.

  • برنامه هفت-فراستی-افخمی ۱۳۹۵-۰۶-۱۹ ۱۳:۲۹

    امشب در برنامه «هفت» چه خواهد گذشت؟

    سینماپرس: برنامه «هفت» امشب جمعه ۱۹ شهریورماه به بررسی بایدها و نبایدهای سینمای اجتماعی ایران می‌پردازد.

  • حقوق فرهنگی ۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۱۲:۲۷

    حقوق فرهنگی مردم، حقی پایمال شده؛

    نقش سینمای ایران بر گسترش مفاسد و آسیب های اجتماعی/ چرا آثار مخرب فرهنگی مورد مؤاخذه قرار نمی گیرد!؟/ تحلیلی بر تکلیف مسئولان در قبال حقوق فرهنگی مردم

    سینماپرس: م.ر.ش/ در دهه های اخیر صدها فیلم اجتماعی با ادعای انعکاس واقعیات جامعه و مشکلات مردم ساخته شده است، اما به سختی می توان فیلمی را یافت که بر مشکلات قشری که آنها را سوژه کرده، اثر مثبتی داشته باشد. عدم اثرگذاری عمده آثار اجتماعی دهه های گذشته بر وضعیت فقر و نابسامانی های اجتماعی نشان می دهد که آثار فوق برای اصلاح وضعیت جامعه ساخته نشده اند، چرا که اگر چنین بود، باعث اندک بهبود و ارتقائی در زندگی طبقات فرودست جامعه می شد! به واقع جریان سینماییِ معتقد به نقد اجتماعی و نمایش فلاکت و سیاهی های اغراق آمیز، یکی از عواملی جدی و اصلی سرخوردگی جوانان، معضلات عجیب و غریب فرهنگی و اقتصادی امروز جامعه است.

  • رسالت گمشده ۱۳۹۵-۰۵-۲۵ ۱۰:۴۷

    رسالت گمشده (۶)

    صنعت سینمای ایران و دولت های شبه سوسیالیت سوم و چهارم/ بررسی زمینه های ایجاد بیگانگی در سینمای ایران نسبت به آرمان های انقلاب اسلامی

    سینماپرس: محمدرضا شاه حسینی/ صنعت سینمای ایران که به دلیل ساختار تکنیکی خود به صورت سنتی در احاطه ی جریانات چپ فکری قرار داشت، با حضور شخصیتی همچون انوار به عنوان معاون سینمایی و همچنین مدیریت بهشتی به عنوان یکی از چهره های مرتبط با موسوی در تاسیس نهادهای سینمایی پس از انقلاب و به طور کل تدوین سیاست های کلی سینمایی کشور توسط این زوج مدیریتی و اتخاذ استراتژی سینمای گلخانه‌ای و ... موجب شد تا نه تنها بخش وسیعی از صنعت سینمای ایران متوجه اهداف اصیل انقلاب اسلامی و بازگو نمودن آن به زبان هنر نشوند، بلکه به بیراهه ای با عنوان سینمای اجتماعی کشیده شود.

  • نقد فیلم گینس با حضور محمد تقی فهیم ۱۳۹۵-۰۵-۰۵ ۱۰:۳۶

    حقوق های نامتعارف و نجومی مدیران دولت یازدهم از منظر سینماگران/۸

    فهیم: دولت تدبیر و امید، یأس و ناامیدی و خشم را به جامعه هدیه داد/ سینمای اجتماعی باید دغدغه مردم را نسبت به موضوعات مهم و کلان به تصویر بکشد

    سینماپرس: محمدتقی فهیم منتقد سینمای کشور در رابطه با مسأله انتشار حقوق های نامتعارف و فیش های نجومی مدیران دولت تدبیر و امید گفت: دولت یازدهم با شعار زیبای تدبیر و امید وارد میدان شد اما با رویکرد ضد امیدوارانه اش یأس و ناامیدی و خشم را به جامعه هدیه داد و مردم جامعه که این روزها با مشکلات عدیده معیشتی دست به گریبان هستند زمانی که می بینند مدیران دولتی چطور منابع ملی کشور را چپاول می کنند ناامید و خشمگین می شوند و مدیران باید از این خشم بهراسند!