یکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰

جایی که بتواند کمکی حداقلی به فیلم‌سازان جوان کند، نداریم/ باشگاه فیلم سوره نسبت به آینده فیلم‌سازان جوان دغدغه‌مند است

باشگاه فیلم سوره

سینماپرس: کارگردان فیلم کوتاه «سحری» گفت: من از افرادی بودم که در موسسات و ارگان‌های متعددی دوره فیلم‌سازی دیده ام؛ در عین حال که رشته دانشگاهی‌ام هم سینما بوده است. می‌توانم بگویم جایی که بتواند کمکی حداقلی به فیلم‌سازان جوان برای تولید فیلم کند، نداریم. تقریبا مجموعه‌ها چنین ریسکی نمی‌کنند و امکاناتشان را در اختیار فیلم‌سازان جوان نمی‌گذارند.

به گزارش سینماپرس، محمد علیزاده فرد، کارگردان فیلم کوتاه «سحری» که با این اثر در هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار حضور یافته است گفت: این اثر درباره توجه به اطرافیان و مفاهیمی مانند «گذشت» تولید شده است و قصه آن درباره یک پیرمرد و پیرزن است و کل قصه در سحرماه رمضان اتفاق می‌افتد.

علیزاده‌فرد همچنین گفت: امسال با فیلم کوتاه «سحری» در جشنواره عمار حاضر شدیم. این فیلم ۳ دقیقه‌ای محصول باشگاه فیلم سوره حوزه هنری است. من از افرادی بودم که در موسسات و ارگان‌های متعددی دوره فیلم‌سازی دیده ام؛ در عین حال که رشته دانشگاهی‌ام هم سینما بوده است. در انجمن سینمای جوان، مجموعه آوینی و جاهای مختلف دوره دیده‌ام. اما می‌توانم بگویم جایی که بتواند کمکی حداقلی به فیلم‌سازان جوان برای تولید فیلم کند، نداریم. تقریبا مجموعه‌ها چنین ریسکی نمی‌کنند و امکاناتشان را در اختیار فیلم‌سازان جوان نمی‌گذارند.

وی تصریح کرد: باشگاه فیلم سوره علاوه بر اینکه از فیلم‌سازان جوان حمایت می‌کند، در مسیر دادن به فیلم‌سازان هم درست عمل می کند و فیلم‌سازان را گام‌به‌گام پیش می‌برد و پروژه‌ها را بر مبنای توانایی فیلم‌سازان به آن‌ها می‌سپارد و این خیلی مسئله مهمی است. باشگاه فیلم سوره نسبت به آینده فیلم‌سازان جوان هم دغدغه‌مند است و به آن‌ها نقشه راهبردی می‌دهد.

این فیلم‌ساز افزود: معتقدم در این ویژگی‌ها باشگاه فیلم سوره منحصربه‌فرد است و هیچ نمونه‌ای مشابه آن نداریم و هیچ مجموعه‌ای این‌گونه از فیلم‌سازان حمایت نمی‌کند.

علیزاده‌فرد همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: فضای جشنواره‌های کشور در موضوعات مختلف و با اهداف مدنظر برگزار کنندگان آن جشنواره وجود داشته است. فیلم‌سازان هم به جهت‌هایی که جشنواره‌ها سیاست‌گذاری می‌کردند، می‌رفتند. اما از نمایش و توجه به جهت فیلم‌های انقلابی خلأ داشتیم و جشنواره عمار هم با هدف‌گذاری فیلم‌های انقلابی و فیلم‌هایی که از حیث محتوایی متعهد و ارزشی هستند و به مسائلی که بیشتر دغدغه مردم انقلابی است می‌پردازند، توجه نشان داد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر، پیشرفت‌هایی را به لحاظ فرم و همچنین مضامین در آثار جشنواره عمار می‌بینیم. با حضور مجموعه‌های فیلم‌سازی مختلف مانند باشگاه فیلم سوره، که هر ساله در جشنواره عمار آثار زیادی دارد، توانسته‌اند جان تازه‌ای به سینمای انقلاب بدهند.

وی در بخش پایانی سخنانش تاکید کرد: اگر در جشنواره عمار، آثاری که انتخاب می‌شود، با ملاک‌های حرفه‌ای‌تر و به‌دور از اعمال سلیقه‌های شخصی انتخاب شود، شاهد اتفاقات بهتری خواهیم بود. اگر ملاک و معیارها در انتخاب آثار مشخص باشد، آثار هم عادلانه‌تر دیده می‌شوند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.