سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵

کارگردان فیلم موهون «یک خانواده محترم»:

«یلدا» حداقل چهار ماه روی پرده می‌ماند/ با این کار فیلم ماندگار می شود!

مسعود بخشی

کارگردان فیلم موهون «یک خانواده محترم» در باره اکران آخرین ساخته سینمایی خود یعنی «یلدا» گفت: فیلم حداقل چهار ماه روی پرده می‌ماند. این اتفاق باعث می‌شود که با وجود تمام کمبودهای سینما هنر و تجربه فیلم ماندگاری بیشتری داشته باشد.

به گزارش سینماپرس، مسعود بخشی در گفت‌وگو با میزان، پیرامون اکران فیلم سینمایی «یلدا» بعد از بازگشایی سینماها و از تاریخ اول تیر ماه گفت: امیدوارم اتفاق خوبی برای فیلم «یلدا» بیفتد، بالاخره سینماها باید بازگشایی می‌شدند و طبیعتا این بازگشایی و برگشت به حالت طبیعی زمان بر خواهد بود.  

وی درباره چگونگی بازگشایی سینماها بعد از دوران اوج کرونا اضافه کرد: قطعا ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه ریزی‌های مختلفی نسبت به بازگشایی سینماها داشته اند، اتفاقا من معتقدم که سینماها نسبت به بسیاری از اماکن دیگر که هفته‌های گذشته بازگشایی شده‌اند امکان مراقب بیشتری دارد و راحت‌تر می‌توان در آن‌ها پروتکل‌ها رعایت کرد.

//////////////

بیشتر بخوانید:

برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

کارگردان فیلم سینمایی «یلدا» درباره اکران این فیلم با ۵۰ درصد ظرفیت سالن اظهار کرد: این قانون همان پروتکل پیشنهادی ستاد ملی مبارزه با کرونا برای جلوگیری از شیوع بیماری است، ما فیلممان را ۵۰ درصد ظرفیت سالن نمایش اکران می‌کنیم و ضرر آن ۵۰ درصد خالی سالن از سوی هیچ نهادی به فیلم ساز و یا تهیه کننده پرداخت نمی‌شود.

وی درباره احتمال طولانی‌تر شدن مدت اکران فیلم سینمایی «یلدا» با توجه به شرایط کنونی چرخه اکران تاکید کرد: ما از همان ابتدا تصمیم بر اکران یلدا در بخش هنر و تجربه داشتیم، در این بخش سینماهای کمتری وجود دارند و تعداد سالن‌ها هم بسیار کمتر از سینمای بدنه است، اما فیلم حداقل چهار ماه روی پرده می‌ماند. این اتفاق باعث می‌شود که با وجود تمام کمبودهای سینما هنر و تجربه فیلم ماندگاری بیشتری داشته باشد.

کارگردان فیلم «یک خانواده محترم» نبود سالن اختصاصی برای اکران آثار هنر و تجربه را ضعفی بزرگ خواند و افزود: متاسفانه سینمای هنر و تجربه نسبت به قبل افت داشته است، نبود تبلیغات مناسب و همچنین نبود تعداد سالن کافی باعث شده تا آثار این بخش با محدودیت‌های فراوانی در اختیار مخاطبان قرار گیرند. از نظر من سینمای هنر و تجربه نیازمند یک پردیس اختصاصی است تا بتواند آثار خود را به صورت متمرکز به نمایش درآورد.

//////////////

وی درباره افت سینمای هنر و تجربه نسبت به سال‌های گذشته تاکید کرد: از نظر من مشکل سینمای هنر و تجربه بخش مدیریتی آن نیست، زیرا این بخش همچون گذشته فعالیت می‌کند، مشکل از کاهش و نبود حمایت مالی و اقتصادی از این بخش است، هنر و تجربه به شدت به حمایت دولتی نیازمند است تا بتواند در تبلیغات با تاثیرگذاری بیشتری عمل کند. سینمای هنر و تجربه سینمای تجاری نیست که خودش بتواند گیشه را تامین کند، این سینما نیازمند آن است که مخاطب خاص خود را همراه داشته باشد و در این راه تبلیغات به خوبی می‌تواند مثمر ثمر باشد.

این کارگردان سینما در همین رابطه ادامه داد: مشکل نبود سالن مناسب برای اکران آثار هنر و تجربه بخش مهمی است که باید از سوی نهادهای فرهنگی دولتی جدی گرفته شود، به طور قطع وجود مکانی اختصاصی برای اکران آثار هنر و تجربه می‌تواند به رونق دوباره این سینما کمک شایانی کند.

بخشی با اشاره به ضعف اقتصادی بخش مستقل سینما خاطرنشان کرد: از نظر من سینمای هنر و تجربه که در مسیر مفهوم و معنا قدم بر می‌دارد و خودش را معطوف به گیشه نمیکند باید همواره مورد حمایت مستمر بخش دولتی سینما باشد، سینمای هنر و تجربه بخش ارزشمند سینمای کشور است، این سینما نمی‌خواهد مخاطب را بخنداند و یا کاری کند که مخاطب پس از خروج از سالن احساس توهین کند، این سینما می‌خواهد آثار تفکر محور بسازد، اما همه این‌ها بدون حمایت عمری کوتاه خواهد داشت.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.