سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۱

دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم «۱۰۰»:

بر این بارویم که فیلم «۱۰۰» یک فیلم کامل است/ اخلاق و خانواده مهم‌ترین محور است

علی قربانی دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «۱۰۰»

سینماپرس: علی قربانی دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «۱۰۰»، اخلاق و سبک زندگی، ترویج الگوی انسان انقلاب اسلامی، ایثار و... را از موضوعات این دوره از جشنواره عنوان کرد.

به گزارش سینماپرس، علی قربانی دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «۱۰۰» همزمان با انتشار فراخوان این رویداد سینمایی گفت: جشنواره فیلم «۱۰۰» امسال با تغییرات کیفی، موضوعی و با رویکرد اخلاق و سبک زندگی طراحی شده است و امیدواریم با بهره گیری از تجربه دوره‌های گذشته حرکت مناسب، موثر و متفاوتی را رقم بزنیم.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه تولیدات کوتاه و فیلم‌های ثانیه‌ای در جامعه امروز بیان کرد: داشتن پیام و این مساله که فیلمساز تا چه میزانی می‌تواند در یک زمان کوتاه این پیام را منتقل کند از مشخصه‌های اصلی فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای است و چه بهتر که این پیام بر پایه نگاهی اخلاق‌مدارانه عنوان شود؛ مساله‌ای که نیاز امروز جامعه بشری است.

دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم «۱۰۰» با بیان اینکه جشنواره در دوره دوازدهم در قالب بخش‌های مسابقه سینمای ۱۰۰ ثانیه‌ای ایران شامل بخش اصلی، بخش مسیر تجربه (مسابقه فیلم‌های مستند، داستانی و پویانمایی)، مسابقه سینمای ۱۰۰ ثانیه‌ای جهان در زمینه فیلم های داستانی، مستند و پویانمایی برگزار می‌شود، عنوان کرد: همزمان با سال حمایت از تولید ملی و حمایت از کالای ایران، بخش ویژه جشنواره در این دوره به این موضوع اختصاص داده شده است.

وی اضافه کرد: حمایت از تولید ایرانی، حمایت از تولید کالا و خدمت دانش‌بنیان ایرانی، فرهنگ تولید محصولات باکیفیت ایرانی، پویش ملی و حمایت مردمی از تولید کالا و خدمات دانش‌بنیان باکیفیت ایرانی، تاثیرات مخرب خرید کالاهای خارجی، واردات بی‌رویه و غیرقانونی (قاچاق کالا)، معرفی کسب‌وکارهای نوین و استارت‌آپ‌ها، تولید ثروت از علم و فنّاوری و معرفی اقتصاد دانش‌بنیان از جمله موضوعاتی است که در این بخش ویژه مورد توجه قرار می‌گیرد.

قربانی اخلاق و سبک زندگی، ترویج مفاهیم اخلاقی همچون قانون‌مداری، گذشت، سعه صدر، ایثار، ترویج الگوی انسان انقلاب اسلامی، خانواده الگوی ایرانی اسلامی، فرهنگ اصیل ایرانی و نگاه دوباره به زندگی و زدودن غبار روزمرگی را از موضوعات این دوره جشنواره عنوان کرد و یادآور شد: تلاشمان بر این بود تا سراغ موضوعات و مفاهیمی برویم که در جامعه معاصر کاربردی و اثرگذار باشد.

 به گفته وی، ساخت فیلم‌هایی با زمان حداکثر ۱۰۰ ثانیه در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با کلیتی منسجم کاری بسیار مشکل است و فیلمساز می‌باید داستانی را بیان کند که آغاز، میانه و پایان داشته باشد و بتواند بر مخاطب تاثیر بگذارد چرا که بر این بارویم فیلم ۱۰۰ یک فیلم کامل است؛ با تمام مشخصات یک فیلم و با تکیه بر ۲ عنصر ایجاز و خلاقیت، نه یک تیزر تبلیغاتی است، نه نماهنگ و نه بخشی از یک فیلم بلند.

قربانی در پایان با بیان اینکه جشنواره فیلم «۱۰۰» با برنامه‌ریزی منسجم و بلندمدت در حال انجام است یادآور شد: خوشبختانه از زمان انتشار فراخوان تا آخرین مهلت دریافت آثار یک بازه زمانی مناسب را پیش بینی کردیم که این تدبیر می تواند کمک کند تا علاقمندان و متقاضیان به شرکت در جشنواره با صبر و حوصله نسبت به تولید اثر یا آثارشان اقدام کنند و علاقمندان به شرکت در جشنواره تا دی ماه فرصت دارند آثارشان را به دبیرخانه جشنواره ارایه کنند.

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «۱۰۰» به همت حوزه هنری اسفندماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.